Obaveštenje o Skupštini kluba
Shodno Statutu fudbalskog kluba Mačva, obaveštavamo članove Skupštine kluba da će se u četvrtak 27. juna sa početkom u 18 časova u prostorijama stadiona Fk Mačva Šabac, održati izborna Skupština fudbalskog kluba Mačva. Članovi Skupštine će imati priliku da glasaju za izbor novog rukovodstva koje će u naredne 4 godine voditi fk Mačvu na putu ka novim pobedama i ostvarenju sportskog cilja - plasman u Prvu ligu Srbije. Na dnevnom redu će se između ostalog naći i predlog za izbor novog predsednika Upravnog Odbora kluba i novog predsednika Skupštine kluba. Fk Mačva obaveštava sve zainteresovane da u sekretarijatu kluba mogu podneti svoju kandidaturu za predsednika Upravnog Odbora fudbalskog kluba Mačva zaključno sa 22. junom. Kandidatura će se smatrati validnom ukoliko sadrži:
- Plan rada u fudbalskom klubu Mačva u naredne četiri godine
- Plan za ostvarenje sportskih ciljeva u naredne četiri godine
- Plan aktivnosti i plan godišnje finansijske konstrukcije koja je neophodna za funkcionisanje kluba

Kandidati za predsednika UO predloge svog programa mogu dostaviti u sekretariju kluba najkasnije do 22. juna.
Prijave sadrže ime, prezime, zanimanje kandidata, godinu i mesto rođenja.
Sekretarijat kluba obaveštava podnosioca prijave da li je kandidatura prihvaćena ili ne u roku od 48 sati od podnošenja kandidature.
Po isteku roka za prijavu kandidata za predsednika Upravnog odbora, sekretarijat objavljuje listu kandidata za predsednika. Redosled kandidata se utvrđuje azbučnim redom po prezimenu. Na listi se nalazi prezime i ime kandidata i zanimanje. Svaki kandidat za predsednika ima pravo da na prigodan način obavesti članove Skupštine o svom programu i planu aktivnosti.

Poštovani članovi Skupštine fk Mačva pred nama je velika odgovornost da za novo rukovodstvo kluba izaberemo najbolje među nama, one koji imaju snagu i znanje da vode instituciju kakva je Mačva, one koji će biti kadri da se izbore sa problemima kakve imaju veliki sportski klubovi i one koji su ugledni i dostojni da budu funkcioneri Mačve. Zato, imamo odgovornost ne samo kada biramo već i kada predlažemo kandidate. Verujem da ćemo svi zajedno na kraju ovog izbornog procesa - dobiti rukovodstvo koje će voditi snažno klub ka uspesima u svakom pogledu.


Predsednik Skupštine Fk Mačva
Dragojlo Lazić