FK "Mačva" obeležio svoju krsnu slavu - Malu Gospojinu
Ove godine Fudbalski klub "Mačva" svoju krsnu slavu, Rodjenje presvete Bogorodice – Malu Gospojinu, obeležava u izuzetno pozitivnom raspoloženju, kao rezultat velikog uspeha rukovodstva kluba, Stručnog štaba i igrača, koji su uložili ogroman trud i rad kako bi se klub našao ponovo u prvoligaškom društvu. Uspešan start prvenstva i trenutno prvo mesto na tabeli, još jedan su razlog za radost u ovom sportskom kolektivu, na današnji dan. " Nikad bolji rezultati u vreme kada ovaj klub obeležava svoju krsnu slavu i nadam se da ćemo u ovoj godini nastaviti sa dobrim rezultatima, a da ćemo već sledeće, u ovo vreme biti superligaši i da se družimo ponovo na ovom istom mestu", zadovoljno ističe predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj.
Domaćin krsne slave ove godine je sveštenik Milan Pantelić, koji je inače i dugogodišnji član Upravnog odbora kluba. "Želim da Presveta Bogorodica zaštiti sve naše fudbalere i sportiste grada Šapca, ali i šire, i da uvek u veri vide ono što je dobro i pozitivno, jer vera samo daje ono što je čoveku korisno i duši i telu. Vera uzdiže i telo i duh i želim svima da čestitam krsnu slavu, Rođenje Presvete Bogorodice, i da nam svima bude zaštitnica u životu", poručio je sveštenik Milan Pantelić.
Lomljenju slavskog kolača prisustvovali su članovi Uprave kluba, Stručni štab i igrači, mediji i brojni prijatelji ovog sportskog kolektiva. Kolektiv FK "Mačva" želi srećnu krsnu slavu svima koji danas obeležavaju ovaj praznik!