Predrag Rogan karijeru nastavlja u Mađarskoj
Fudbalski klub "Mačva" sa ponosom obaveštava sve ljubitelje fudbala da će naš Šef stručnog štaba, Predrag Rogan u narednom periodu karijeru nastaviti u inostranstvu i to u mađarskom klubu Ujpešt Dožu koji se takmiči u Prvoj ligi Mađarske – OTP Bank ligi.

"Zahvaljujem se na 18 lepih meseci provedenih u Šapcu i ponosan sam sto smo svi zajedno vratili FK Mačva tamo gde mu je i mesto, u vrh srpskog fudbala. Ostajem najverniji i najvatreniji navijač Mačve. Želim da istrajete i da se u maju svi zajedno radujemo istorijskom plasmanu Mačve u Superligu", poručio je Predrag Rogan opraštajući se od Mačvine porodice.

Predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj povodom odlaska Šefa stručnog štaba, Predraga Rogana u inostrani klub, uz čestitke , posebno ističe da je ponosan na njihovu dosadašnju saradnju.
"Želim još jednom da se zahvalim Predragu Roganu na kvalitetnoj saradnji I da istaknem da sam ponosan na sve ono što smo zajedno postigli, i da je satisfakcija za naš klub kad se iz njega odlazi u inostranstvo, što je pokazatelj da smo na dobrom putu. Cilj nam je da promovišemo igrače I trenere. Naše ambicije su i dalje Super liga, bez obzira na sve prepreke na koje nailazimo", ističe predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj.

Ujpešt Dožu je klub koji ima 20 titula prvaka Mađarske, devet titula pobednika kupa i tri trofeja u superkupu Mađarske, što ga čini jednim od najuspešnijih klubova u ovoj zemlji, a i najstariji je postojeći klub, u kojem je tokom 131 godine postojanja igrao veliki broj slavnih igrača.
Poznavaocima fudbala je potpuno jasno o kolikom uspehu je reč, upravo zbog činjenice da je retkost da naši treneri iz Prve i Super lige dobiju poziv za angažman u priznatim inostranim fudbalskim klubovima. Uspeh Predraga Rogana, člana Mačvine porodice koju već duže vreme predvodi naš predsednik Ivica Kralj, zapravo je i uspeh našeg kluba čiji je kvalitet i način rada priznat i van granica Srbije. Dobri rezulati i kvalitetna igra su osnovni cilj FK "Mačva" i samo takav način poslovanja i našim igračima može doneti mogućnost da karijeru nastave u velikim i pre svega ozbiljnim inostranim klubovima. Nadamo se da će ovakvi fudbalski uspesi Mačvinih momaka biti brojni. FK "Mačva" uz čestitke na profi licenci i nastavku karijere u inostranom klubu, se zahvaljuje Predragu Roganu na dosadašnjoj saradnji koja je donela uspeh, nezabeležen u proteklih blizu 100 godina postojanja kluba.
O svim drugim informacijama i pripremnom periodu, bićete, kao i uvek, blagovremeno obavešteni.