Polaznici Mačvine škole fudbala uspešni na turnirima
Polaznici Mačvine škole fudbala, ostvarili su zapažene rezultate na prošlogodišnjem turniru mlađih kategorija u organizaciji Škole fudbala ,,Sunrise" u Šapcu. Drugo mesto na turniru pripalo je mališanima koji su 2004. 2009. i 2010. godište, a treće mesto osvojila su deca 2007. godište.

Osvojeni pehari i medalje koje su sijale oko vrata na našim mladim fudbalerima, za njih su bili fenomenalno iskustvo, a radost zbog ostvarenog uspeha jasan su znak ogromne ljubavi prema fudbalu.

Tokom dva dana takmičenja okupilo se oko 50 ekipa iz dvadesetak klubova sirom Srbije. Mališani su imali priliku i da upoznaju našeg proslavljenog fudbalera, sada trenera, Šapčanina Miroslava Đukića, koji je svečano otvorio turnir. Škola fudbala "Sunrise" turnir održava već drugu godinu za redom, a želja organizatora je da ovakvo druženje postane tradicija u Šapcu.

Sve veće interesovanje ekipa, potvrda je, da su ovakvi sportski događaji potrebni mladim fudbalskim snagama u cilju razvijanja sportskog i takmičarskog duha, kao i usavršavanju fudbalskih veština, a poseban značaj za njih ima druženje sa drugom decom iz brojnih klubova širom Srbije.

Inače, oko stotinu mališana polaznika Mačvine škole fudbala, prošle godine su prisustvovali utakmici Srbija – Irska na stadionu "Rajko Mitić". Uzbuđenje zbog mogućnosti da sa tribina prate utakmicu dve reprezentacije bilo je evidentno, a iskustvo sigurno nezaboravno.