Dupli trijumf FK "Mačva" u prijateljskim susretima
Prvotimci FK "Mačva" i u današnjoj pripremnoj utakmici sa ekipom FK "Inđija" prikazali su dobru igru. Susret je završen pobedom Šapčana rezultatom 2:0 (2:0) Golove su postigli Predrag Jeremić u 23. i Filip Pejović u 43. minutu utakmice.

Kako ističu u Stručnom štabu crveno-crnih, današnja utakmica je bila borbena sa dosta trčanja. Šanse nisu zabeležene sve do gola Jeremića. Ekipa Indjije pogodila je stativu posle kornera, a zatim i gol Pejovica posle sjajne akcije. Na odmor se otišlo sa rezultatom od 2:0, dok se u drugom poluvremenu beleži još nekoliko šansi za Mačvu.

Omladinska selekcija u današnjem susretu sa ekipom Brodarca, takođe je zabeležila pobedu rezultatom 2:0 (1:0). Golove za Šapčane postigli su Vladimir Tomić u 40. min i Nenad Bojić u 89. minutu.

"Odigrana je pre svega borbena utakmica uz dosta grešaka na obe strane koje su došle kao posledica teškog treniranja. Oba gola smo postigli nakon prekida. Sutra nam sledi dan odmora, pa polako od ponedeljka ulazimo u zaavršni deo priprema", kaže trener Omladinske selekcije, Slobodan Rusimović.

Raspored narednih pripremnih utakmica seniora:
15.02. Drina – Mačva
18.02. Radnik Bijeljina – Mačva
25.02. Dobanovci – Mačva

Raspored narednih pripremnih utakmica Omladinaca:
19.02. Bežanija – Mačva
25.02. Crvena zvezda – Mačva

Link za Open Chanel FK "Mačva" na Srbijasport.net - http://www.srbijasport.net/vesti/urednik/14906

Link za zvaničnu FB stranicu kluba - https://www.facebook.com/fudbalskiklubmacvasabac/?ref=aymt_homepage_panel