Još jedna pobeda u prijateljskom susretu
Prvotimci FK "Mačva" u još jednoj pripremnoj utakmici zabeležili su pobedu. Ekipa "Drine" iz Zvornika savladana je rezultatom 1:0. Strelac za Mačvu bio je Marko Jevtić.

Trener prvog tima u Stručnom štabu Dragana Aničića, Nenad Mijailović kaže da je utakmica odigrana u izmešanom sastavu bez pet igrača koji si bili starteri u subotu protiv Inđije.

"Ovo je bila rutinska pobeda Mačve. Pogodak posle kornera koji je izveo Milinković u 15. minutu ostvario je Jevtić glavom. Tokom svih 90 minuta utakmice, Šapčani su dominirali", navodi Mijailović.

Sastav: Puletić, Pejović (od 46. Stančetić), Rajević (od 46. Marković), Lazarević (od 46. Ristivojević) Jevtić, Ahčin, Milinković, Jovanović, Gemović, Lekanić, Damnjanović (od 70. Mijailović).

Naredna prijateljska utakmica zakazana je za 18. februar sa ekipom Fudbalskog kluba "Radnik" iz Bijeljine, nakon koje se crveno-crni vraćaju u Šabac. Na osnovu plana pripremnog perioda, pred jesenjim prvakom Prve lige Srbije, nalazi se još jedna kontrolna utakmica u Dobanovcima 25. februara.