Stigla nova priznanja za Mačvu
Radio-televizija "As" Šabac i list "Sport u Podrinju" danas su organizovali po 23. put izbor za najbolje u oblasti sporta za proteklu 2016. godinu.

Stručni žiri koji je u svom sastavu imao predstavnike opstina i gradova na području Macvanskog okruga kao i sportskih novinara, doneo je odluku da Fudbalskom klubu "Mačva" pripadnu dva priznanja.

Predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj priznanje je dobio za doprinos razvoju fudbalskog sporta u Podrinju za 2016.

"Zahvaljujem se na ovoj nagradi i Radio-televiziji "As" i listu "Sport u Podrinju", ovo je za nas svakako satisfakcija. Nadam se da se nećemo uobraziti posle svih ovih priznanja, da ćemo doći do našeg cilja – plasmana u Super ligu. Siguran sam da ćete biti uz nas i u narednom periodu, kao što ste bili podrška do sada i nadam se da ćemo se svi zajedno radovati na kraju", zadovoljno je poručio predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj.

Ovom prilikom Mačva je proglašena i za najbolji sportski kolektiv Podrinja u 2016. godini, a pehar je uručen predsedniku Skupštine kluba, Dragojlu Laziću.

"Nakon šest priznajna na nedavnom izboru za najbolje u oblasti sporta nedeljnika "Glas Podrinja", naš klub je najznačajnija priznanja dobio i na ovom izboru koji već vise od dve decenije organizuju Radio-televizija "as" i list "Sport u Podrinju". Sva ova priznanja prevashodno su zaslužili igrači i Stručni štab Mačve. Počastvovani smo nagradom i nadamo se da ćemo u ovoj godini obradovati mnoge generacije koje su priželjkivale da crveno-crni napokon igraju u superligaškom duštvu, sa namerom da u tom rangu ostanemo duži vremenski period", istakao je predsednik Skupštine kluba, Dragojlo Lazić.

pr Ana Acan