Priznanja i od Sportskog saveza grada Šapca
Sportski savez grada Sapca 37.put za redom proglasio je najbolje u oblasti sporta za 2016.godinu. U prisustvu brojnih gostiju danas su dodeljena priznanja za ostvarene rezultate I za najbolje pojedince I klubove. Fudbalski klub "Mačva" nalazi se među najuspešnijim sportskim kolektivima u prošloj godini.

Specijalno priznanje pripalo je predsedniku FK "Mačva" Ivici Kralju. Kao predsednik kluba u prošloj godini doveo je svoj tim najpre do povratka u Prvu ligu Srbije, a potom i do titule jesenjeg prvaka, odakle Mačva grabi ka novom cilju – plasmanu u elitu, istakli su u Sportskom savezu Šapca prilikom dodele priznanja, koje je u ime Ivice Kralja, primio predsednik Skupštine FK "Mačva" Dragojlo Lazić.

Specijalno priznanje uručeno je i našem potpredsedniku FK "Mačva", Draganu Antoniću, ali ovoga puta za doprinos u razvoju fudbala na području grada Šapca. Kako ističu u Sportskom savezu prilikom uručenja ovog priznanja, fudbalski rezultati naših klubova su u protekloj godini bili na zavidnom nivou, možda i najbolji u novije vreme. Rad Fudbalskog saveza Šapca i Okruga je znatno unapređen, kao i saradnja i pomoć klubovima, zahvaljujući angažmanu predsednika Opštinskog fudbalskog saveza Šapca i Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga, Dragana Antonića.

" Zahvaljujemo se na priznanjima, mi ćemo svakako nastaviti da radimo još bolje. Za sve uspehe zaslužni su pre svega igrači, a velika zahvalnost i Gradskoj upravi koja nam pomaže da ostvarimo ovakve uspehe. Pokušaćemo da Mačvu dovedemo u najjači rang takmičenja u Srbiji i da grad Šabac ima superligaša, jer to i zaslužuje. Nadam se da će fudbal i FK "Mačva" biti pravi predstavnik i ponos grada u narednom periodu", istakao je potpredsednik FK "Mačva" i predsednik OFS Šapca i Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga, Dragan Antonić.

pr Ana Acan