Mačva startuje sa prijateljskim utakmicama
Superligaški klubovi se trenutno nalaze u procesu priprema za novu takmičarsku sezonu, a fudbaleri Mačve već nekoliko dana vredno treniraju na Zlatiboru. Ceo igrački pogon, uključujući i fudbalere koji su ovog leta stigli kao pojačanje, pripremaju se za prvi susret u novoj sezoni sa šampionskom ekipom Partizana u Beogradu. Šef Stručnog štaba Mačve, Dragan Aničić, kaže da su uslovi za rad na Zlatiboru izvanredni i da fudbaleri treniraju maksimalnim intenzitetom.

"Imamo izvanredne uslove za rad, teren je odličan kao I smeštaj gde igrači mogu između treninga da se dobro odmore. Raspoloženje ekipe je na zavidnom nivou I mislim da ćemo, ukoliko nastavimo da radimo ovako, I u prvoj superligaškoj sezoni doneti mnogo radosti našoj vernoj publici. Sutra je na programu i prva prijateljska utakmica gde će šansu dobiti svi igrači po 45 minuta. Nadam se da ćemo u narednih nekoliko dana angažovati desnog beka, štopera desnog i centralnog špica i tako kompletirati ekipu", kaže Aničić.

Prva kontrolna utakmica šabačke superligaše očekuje sutra sa ekipom Krupe iz Bosne i Hercegovine. Naredna je zakazana za 01. jul sa Spartakom iz Subotice, dok će 04. jula crveno-crni odigrati prijateljsku utakmicu sa ekipom Gaz Metan iz Rumunije.

pr Ana Acan