Nenad Gavrić igrač 10. kola Super lige Srbije
Nakon svega 10 odigranih prvenstvenih utakmica u okviru Super lige Srbije, Fudbalski klub "Mačva" imao je dva puta igrača kola - Bojana Matića i Nenada Gavrića, a za igrača meseca avgusta po oceni Sindikata profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" i novinara sportskih redakcija, izabran je Bojan Matić, koji je još uvek u vrhu tabele liste strelaca sa do sada postignutih šest golova.

Zapaženi dobri rezultati naših momaka, podstrek su za još predaniji rad i maksimalno zalaganje svih igrača, a navijačima razlog da budu njihov vetar u leđa i u dobrim i onim lošijim partijama, jer je sve to sastavni deo sporta.

Poštovani Šapčani, dragi navijači, neka ovo bude pozivnica da u sredu, 20. septembra od 15 časova i 30 minuta dođete na stadion FK "Mačva" i bodrite naše momke u utakmici 1/16 KUP-a Srbije u okviru kojeg dočekujemo ekipu FK "Bačka". Prema najavi šefa struke Dragana Aničića, priliku za dokazivanje u šesnaestini KUP-a, imaće igrači sa manjom minutažom.

"Nema lakih protivnika za nas, u ovoj ligi su sve ekipe teške ili još teže. Neke igrače koji su imali veću minutažu u ovom teškom ciklusu prvenstva sreda-subota/nedelja-sreda, najverovatnije ćemo odmoriti, a pružiti šansu igračima koji su manje igrali, pa da vidimo koliko i da li na njih možemo da računamo. U svakom slučaju i na KUP utakmici pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat", istakao je Aničić.

Čekamo Vas! Dobrodošli! Vaša Mačva!