Ponovo trijumf Mačve u prijateljskom susretu
Od starta priprema za nastavak superligaškog takmičenja, šabačka Mačva je zabeležila pobedu u sva tri prijateljska meča. Nakon trijumfa nad ekipom BSK Borče i Pobede iz Prilepa, danas je u Makedoniji savladana i ekipa FK "Renova" rezultatom 3:2 (3:1).
Golove za Mačvu postigli su Filip Arsenijević, Nenad Gavrić i Lazar Vladisavljević.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić zadovoljan je tokom priprema, kao i uslovima za rad koje imaju na pripremama u Ohridu.

"Posle nedelju dana na Ohridu mogu da izrazim zadovoljstvo prvo uslovima za rad, zatim gostoprimstvom domaćina kako na terenu tako i u hotelu, kao i vremenom koje je prelepo. Imamo zaista odlične uslove za rad i maksimalno ih koristimo. Odigrali smo i dve utakmice, obe dobili, ali sem pobede raduje da imamo već prepoznatljivu igru i da smo efikasni", kaže Aničić.

Mačva je igrala u sledećem sastavu: Dušan Puletić (g), Filip Pejović (k), Nemanja Tošić, Lazar Ivić, Igor Ristivojević, Mladen Lazarević, Miodrag Gemović, Filip Arsenijević, Lazar Vladisavljević, Nikola Milinković i Nenad Gavrić.

Igrali su još: Nenad Filipović (g), Predrag Jeremić, David Hrubik, Nenad Jovanović, Marko Jevtić, Marko Đurišić, Miloš Adamović, Ivan Obrovac, Branislav Marković, Matija Miketić i Petar Gigić.

Naredni prijateljski susret Šapčani će u Makedoniji odigrati u subotu, 03. februara sa ekipom FK Javor.

pr Ana Acan