Priznanja za Fudbalski klub "Mačva" Šabac
Tradicionalni Izbor najboljih u Podrinju u oblasti sporta za 2017. godinu, održan je danas po 24. put u Šapcu, u organizaciji Radio-televizije "As" i lista "Sport u Podrinju". Medju brojnim priznanjima za najbolje sportiste, trenere, sportske radnike i klubove, nagrade su pripale i šabačkoj Mačvi.

Šefu Stručnog štaba FK "Mačva" Draganu Aničiću, dodeljeno je priznanje za najboljeg trenera-pedagoga u Podrinju, dok je kapiten Mačve Filip Pejović nagradjen za doprinos u razvoju fudbala u Podrinju.

Pred trenerom Draganom Aničićem bili su veliki izazovi kada je u Stručni štab šabačke Mačve stigao u drugom delu Prve lige Srbije 2017.godine, jer su ambicije kluba i višedecenijska želja Šapčana, bile plasman u Super ligu, što je i ostvareno, uspešnim rezultatima.

"Zaista veliko priznanje jer je Šabac veliki sportski grad. Drago mi je da su ljudi prepoznali trud i rad koji ulažemo moj stručni štab, igrači, Uprava kluba i upravo su oni najzaslužniji za priznanje koje sam dobio. Sigurno da je ovo veliki podstrek za dalji rad i još bolje rezultate", kaže Aničić.

Prvotimac Filip Pejović kapitensku traku nosi tri godine, a u dresu Mačve debitovao je pre 17 godina, dok je član kluba postao sada već davne 1992.godine.

"Drago mi je što su dve jake medijske kuće prepoznale i vrednovale naše rezultate u 2017. godini. Iako je meni dodeljeno, ceo tim je zaslužan za ovo priznanje. Lično mi puno znači, jer pokazuje poštovanje prema onome što radim. Takodje, obavezuje da budem još bolji u budućnosti", rekao je kapiten crveno-crnih Filip Pejović.

Fudbalski klub "Mačva" zahvaljuje se organizatorima ovog tradicionalnog izbora najboljih u oblasti sporta i upućuje srdačne čestitke svim nagrađenim sportistima, sportskim radnicima i kolektivima na dobijenim priznanjima, uz želje da i naredni period bude obeležen brojnim sportskim uspesima.

pr Ana Acan