Ivica Kralj i Bojan Matić učesnici humanitarne akcije "Zajedno za život"
Humanitarna utakmica "Zajedno za život" odigraće se u nedelju, 20. maja od 17 časova, na stadionu Voždovca. Na konferenciji za novinare u Beogradu, najavljujući ovaj događaj, organizatori HO "Zajedno za život" predstavili su obe ekipe.

Tim Humanitarne organizacije "Zajedno za život" kao kapiten predvodiće predsednik FK Mačva, Ivica Kralj, dok je Andrija Kuzmanović kapiten Umetničke reprezentacije Srbije. Svojim učešćem uz kapitena Ivicu Kralja, akciju će podržati i najbolji strelac Mačve Bojan Matić, a u redovima tima Humanitarne organizacije biće još dva majstora na golu Nikola Milojević i Milan Borjan, zatim Milko Šurovski, Zoran Mirković, Danko Lazović, Jovan Stanković, Dragan Mladenović.
U sastavu Umetničke reprezentacije biće Milan Kalinić, Marko Đurovski, Bojan Vasković I drugi.

Ulaznica za ovaj događaj je jedan humanitarni SMS na broj 8495, a sav prihod namenjen je Fondu za lečenje dece u zemlji i inostranstvu.

Svi oni koji požele da podrže humanitarnu akciju to mogu uraditi na sledeći način:

Dinarski račun: 205-250438-39
Devizni račun: 0070800047526
IBAN broj: RS35205007080004752637

Kroz sve akcije do osnivanja humanitarne organizacije "Zajedno za život", koje je, osnivač Jovan Simić inicirao i organizovao, sakupljeno je direktno oko 250.000 evra, dok je indirektan uticaj akcija doprineo velikom mobilisanju javnosti i sakupljanju cifre od preko pola miliona evra. Time je mnogo dece dobilo sredstva za svoje lečenje, jedna bolnica za decu obolelu od raka značajna sredstva za svoju gradnju, kao i škola za decu sa smetnjama u razvoju koja je kompletno renovirana i unapređena. Sve je to utrlo put nečemu što je danas dobilo formu koja se zove Zajedno za život.

pr Ana Acan