Poziv medijima za akreditaciju
FK "Mačva" poziva predstavnike medija da pošalju zahteve za akreditovanje ili obnovu akreditacije za utakmice u Super ligi Srbije u sezoni 2018/19.

Poštovane kolege, novinari, fotoreporteri i snimatelji ukoliko želite da dobijete sezonsku akreditaciju FK Mačva, to možete učiniti tako što ćete na mejl pr@fkmacva.com ili ana.acan@gmail.com poslati sledeće podatke:

- ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koje se traži akreditacija, fotografiju, naziv medija u kojem ste zaposleni I potvrdu da ste angažovani na tim poslovima.

Molimo vas da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama vaše redakcije, a FK "Mačva" zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom, imajući u vidu sledeće prioritete:

- mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima FK "Mačva"
- sportske redakcije I mediji
- ostali informativni mediji u skladu sa uticajem na medijskom tržištu.

O preuzimanju akreditacija obavestićemo Vas blagovremeno. Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona "Mačva" neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji ne poseduju zvaničnu akreditaciju izdatu od našeg kluba. Sve redakcije kojima je odobrena sezonska akreditacija, dobiće potvrdu putem mejla. Nadamo se uspešnoj saradnji!

pr Ana Acan