U poslednjem kontrolnom meču Mačva zabeležila pobedu, start prvenstva za Šapčane 22. jula
Start nove superligaške sezone za šabačku Mačvu je u nedelju 22. jula na gostovanju ekipi Spartaka u Kuli, od 17 časova, a prva utakmica u Šapcu po trenutnom rasporedu je u subotu, 28. jula kada u okviru 02. kola SLS, Mačva dočekuje ekipu Napretka.

U današnjem poslednjem kontrolnom meču sa ekipom BSK Borča, crveno-crni su zabeležili pobedu rezultatom 1:4. Strelci za Mačvu bili su Gavrić, Gemović, Gigić i Božić.

Šef stručnog štaba Šapčana, Dragan Aničić kaže da i pored ove pobede ima stvari koje moraju da se poprave i u ofanzivi i u defanzivi. "Moramo pod hitno da dovedemo zamene za igrače koji su otišli, jer smo mnogo oslabljeni odlascima Matića, Milinkovića, Filipovića i Arsenijevića", istakao je Aničić.

Sastav: Puletić (g), Pejović, Tošić, Ristivojević, Lazarević, Ivić, Obrovac, Adamović, Gemović, Gavrić, Jeremić. Igrali su još: Vićić (g), Marković, Jevtić, Jovanović, Tomić, Božić, Belić, Gigić, Miketić.


Sezonske karte za takmičarsku superligašku sezonu 2018/19. navijači mogu kupiti u prostorijama Fudbalskog kluba "Mačva" u Šapcu i to od 09 do 14 časova. Sezonske karte prodaju se po sledećim cenama: Zapad (natkrivena tribina) 5.000 dinara, Istok 3.000 i Jug 2.000 dinara. Potrebno je poneti fotografiju (ne veću od 3x3,5 cm). Posebno naglašavamo da po propisu superligaškog takmičenja, deca do 16 godina mogu prisustvovati utakmicama jedino u pratnji punoletne osobe i u tom slučaju ulaz na stadion za decu je besplatan.

FK "Mačva" poziva predstavnike medija da pošalju zahteve za akreditovanje ili obnovu akreditacije za utakmice u Super ligi Srbije u sezoni 2018/19. Novinari, fotoreporteri i snimatelji potrebno je da sledeće podatke pošalju na mejl pr@fkmacva.com ili ana.acan@gmail.com:

- ime i prezime novinara, fotoreportera ili snimatelja za koje se traži akreditacija;
- fotografiju, naziv medija u kojem ste zaposleni i potvrdu da su angažovani na tim poslovima.

Molimo da broj podnetih zahteva bude u skladu sa stvarnim potrebama redakcije, a FK "Mačva" zadržava pravo da utvrdi konačan broj akreditacija u skladu sa raspoloživim kapacitetom, imajući u vidu sledeće prioritete:

- mediji i novinari koji redovno izveštavaju o aktivnostima FK "Mačva"
- sportske redakcije I mediji
- ostali informativni mediji u skladu sa uticajem na medijskom tržištu.

Naglašavamo da u novinarsku ložu stadiona "Mačva" neće biti omogućen ulazak predstavnicima medija koji ne poseduju zvaničnu akreditaciju izdatu od našeg kluba. Sve redakcije kojima je odobrena sezonska akreditacija, dobiće potvrdu putem mejla, kao i obaveštenje o načinu preuzimanja akreditacija.

pr Ana Acan