Šabačka Mačva sutra gostuje ekipi Zemuna
Utakmicu 23. kola Super lige Srbije, šabačka Mačva odigraće sa ekipom Zemuna. Susret u gostima Šapčani igraju od 13 sati. U najavi kola, šef struke crveno-crnih Darko Tešović kaže da je sve spremno za novog protivnika.

"Ako bih mogao da kažem da u nekom negativnom rezultatu ima i dobrih stvari, posmatrajući prethodnu utakmicu, ja moram da priznam da sam zadovoljan sa dosta svari u igri koju su prikazali moji momci, ali naravno ne stajemo na tome, naš zadatak se zna i imamo jasan cilj. Imaćemo na putu ka ostvarenju tog cilja mnogo teških trenutaka, ali doćiće i pobede, svaki bod nam je bitan tako da se za svakog protivnika spremamo na najbolji mogući način. Zemun je značajno promenio ekipu i sigurno je da tu ima dosta dobrih igrača. Poznavajući njihovog trenera, biće to jedna dobra utakmica. Sastav ekipe je već poznat, smatram da igrači to treba ranije da znaju, a na treningu do četvrtka svi su imali priliku da se izbore za svoje mesto. Što se tiče kadrovskih problema, Gavrić je dobio udarac u koleno i sigurno neće igrati, kartone nemamo, tako da su svi igrači u konkurenciji i orni za igru", rekao je Tešović.

Prvotimac, Slavko Marić kaže da i pored poraza u prošloj utakmici ekipa nije psihološki pala i da je želja za pobedom i plejofom i dalje prisutna. "Spremamo se za novu utakmicu sa ekipom Zemuna, nema vremena da se žali za propuštenim prilikama, jer mi ne odustajemo od borbe za plejof. Igrači su svi spremni i ambiciozno ulazimo u sutrašnji meč. Ako budemo ponovili pristup igri kao protiv Mladosti iz Lučana, uz uspešniju završnicu, nadam se da ćemo se u Šabac vratiti neporaženi."

Nakon 22. odigrana kola šabačka Mačva se nalazi na 11. poziciji sa 22 boda, dok ekipa Zemuna trenutno zauzima 15. poziciji sa 16 bodova. Nakon susreta sa ekipom Zemuna, Šapčane očekuju dve utakmice na domaćem terenu, najpre sa ekipom Rada, a potom i Dinamom iz Vranja.

pr Ana Acan