Zemun i Mačva podelili bodove
U utakmici 23.kola Super lige Srbije, između Zemuna i gostujuće ekipe Mačve, mreže su mirovale. Šapčani su igrali prilično čvrsto i odgovorno u defanzivi, ali nisu uspeli da ugroze gol domaćina i izbore ceo plen u današnjem susretu. Sa novim bodom Mačva se pomerila za jedno mesto ka sredini tabele i trenutno se nalazi na desetoj poziciji sa 23 boda.

Šef struke crveno-crnih Darko Tešović nije zadovoljan rezultatom, jer je igra fudbalera Mačve trebala da donese sva tri boda.

"Bravo za moje igrače. Ovo je bio težak teren. Imali smo loš početak, ali posle je sve bilo pod našom kontrolom. Raduje me opet dobra igra, ali ponovo bez pogotka, zbog čega sam nezadovoljan jer smo mogli i trebali da pobedimo. Ipak, bod po bod, sve dok ih dopisujemo dobro je i verujem da će u narednim susretima kvalitet igre biti nagrađen i uspešnim završnicama i golovima", rekao je Tešović nakon utakmice.


Mačva: Puletić (g), Pejović (k), Tošić, Jovanović, Babić (Ivić od 78.min), Šušnjar, Mijailović, Ristivojević (Obrovac od 84.min), Adamović, Jeremić, Gemović (Đoković od 68.min). Žuti kartoni: Pejović 66, Šušnjar 90 i Tošić 90+4min.

Zemun: Milošević (g-k), Mladenović, Kiso, Sinđić (Ilić od 63.min), Nešović (Vidić od 82.min), Azemović, Mrkaić, Savić, Vučić, Mijailović (Janjić od 76.min), Đalović. Žuti kartoni: Milošević 90, Ilić 90+3 i Savić 90+4min.

U narednom, 24.kolu Šapčani dočekuju ekipu beogradskog Rada.

pr Ana Acan