Mačva sutra dočekuje Spartak
Četvrtu utakmicu play-out faze takmičenja šabačka Mačva odigraće sa trenutno prvoplasiranom ekipom Spartaka iz Subotice u okviru 34.kola Super lige Srbije. Utakmica na stadionu Mačve počinje u 18 časova.

Jednu od najlošijih partija Šapčana u prošlom kolu sa ekipom Zemuna, kako ističe šef stručnog štaba crveno-crnih Darko Tešović, fudbaleri Mačve žele što pre da zaborave i da trijumfom u narednom meču obezbede miran nastavak takmičenja.

Darko Tešović: „Ovo je utakmica koja nam mnogo znači, propustili smo priliku protiv Zemuna da se u velikoj meri obezbedimo i budemo u vrhu tabele, međutim onakav dan, mislim da nikome nije jasno šta se desilo, ali postoje i takvi dani u sportu. Moramo da pokažemo šabačkoj publici da je Mačva samo imala loš trenutak. Spartak je sigurno ekipa za respekt i neće doći da se preda. Mi igramo kod kuće i ova nam je utakmica veliki ulog, sa pobedom bismo se popeli na vrh i mirno bi igrali preostale utakmice. Svi smo spremni i momci jedva čekaju da isprave ono što nije funkcionisalo protiv Zemuna.“

Nakon tri plejaut utakmice Šapčani se nalaze na četvrtom mestu na tabeli sa 20 bodova, dok gostujuća ekipa Spartaka na svom kontu ima 23 boda.

Blagajne na dan utakmice počinju sa radom od 16 časova, kada se otvaraju i kapije stadiona Mačve.
pr Ana Acan