Mačva u nedelju gostuje ekipi Voždovca
Petu play-out utakmicu fudbaleri Mačve odigraće u nedelju, 05.maja sa ekipom Voždovca. Utakmica u okviru 35.kola Super lige Srbije igra se u Beogradu od 16 časova.
Kadrovi sa susreta u Šapcu

Nakon dobre partije prikazane pred šabačkom publikom u prošlom meču, Šapčani i u naredni susret ulaze motivisani da na svoj konto dopišu nove bodove. U ovoj superligaškoj sezoni u međusobnim susretima, Šapčani su najpre na svom terenu slavili sa 2:0, dok su na gostovanju Voždovcu poraženi minimalnim rezultatom 1:0.
Kadrovi sa susreta u Šapcu

Darko Tešović: „Mi sada ulazimo u ovu utakmicu sa istim motivom kao i koju smo izgubili pre mesec dana. Malo smo mirniji što se tiče bodova u plej-autu, ali još uvek nismo završili posao. Sigurno se nećemo braniti na Voždovcu. Igraćemo onako kako Mačva igra, disciplinovano, odgovorno i na pobedu. Treba uvek imati u vidu da ne zavisi sve samo od nas, igra zavisi i od činjenice kako će ekipa Voždovca ući u utakmicu. Jasno je da domaćin ima dobre pojedince, kvalitetna su ekipa i to mi daje za pravo da očekujem dobru i otvorenu igru sa obe strane.“
Kadrovi sa susreta u Šapcu

Nakon četiri odigrane play-out utakmice šabačka Mačva zauzima treće mesto na tabeli sa 23 boda, isto toliko ima drugoplasirani Spartak, a sa bodom više trenutno je prvoplasirana ekipa Radnika. Ekipa Voždovca sa 21 bodom zauzima četvrtu poziciju, Rad i Bačka imaju po 18 bodova, pretposlednji je Zemun sa 17, dok Dinamo na poslednjem mestu ima 14 bodova.
pr Ana Acan
Kadrovi sa susreta u Šapcu