Baza fudbalera Mačve od sutra na Zlatiboru
U okviru priprema za novu superligašku sezonu 2019/20. fudbaleri Mačve sutra putuju na Zlatibor, gde će nastaviti sa trenažnim procesom i odigravanjem prijateljskih susreta. Tokom prvog dela priprema, Šapčani su vredno trenirali u Šapcu, a u Staroj Pazovi su odigrane i dve prijateljske utakmice sa ekipom „Slobode“ iz Tuzle i novim superligašom od ove sezone, FK „Iniđija“.

U drugom delu priprema crveno-crni će na Zlatiboru brusiti formu i po planu odigrati još nekoliko pripremnih mečeva. Tačnu satnicu utakmica klubovi će naknadno dogovoriti.

04. jul, Mačva – Zlatibor
07. jul, Mačva – Javor
09. jul, Mačva – Mladost Lučani
10. jul, Mačva – Mladost Lučani

Inače, rekonstrukcija terena na Stadionu FK Mačva protiče po predviđenom planu. Radovi na travnatoj podlozi su u završnoj fazi i očekuje se da će biti okončani do kraja naredne nedelje.

Superligaško prvenstvo startuje 20. jula, a Šapčani će u prvom kolu gostovati ekipi Vojvodine. Prva utakmica na domaćem terenu planirana je za 27. jul, kada fudbaleri Mačve u okviru 02. kola dočekuju ekipu FK „Inđija“. Podsećamo navijače, da je u toku i prodaja sezonskih karti u prostorijama FK „Mačva“ i to od 09:00-14:00 i od 17:00-19:00. Cene: Zapad (natkrivena tribina) 5.000 dinara, Istok 3.000 i Jug 2.000 dinara.

pr Ana Acan