Novajlije u redovima Mačve
Golman Milovan Lekić u novoj superligaškoj sezoni nastupaće za šabačku Mačvu. Dvadesetpetogodišnji čuvar mreže karijeru je otpočeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a potom je nosio dres Bežanije, Žarkova, Mladog Radnika, Sinđelića i drugih prvoligaških klubova. U Mačvu dolazi iz surduličkog Radnika.
Na poziciji ofanzivnog veznog među crveno-crnima u novoj sezoni nastupaće i Mile Vujasin. Karijeru je započeo u FK „Inđija“ i u proteklim godinama nastupao je za nekoliko vojvođanskih klubova. U šabačku Mačvu dolazi, po oceni fudbalske javnosti kao jedan od najboljih igrača Prve lige Srbije, gde je nosio dres Radničkog iz Kragujevca.
Centralni vezni Filip Čermelj novi je igrač šabačke Mačve. Filip je prošao sve mlađe kategorije beogradskog Partizana, a u poslednje tri godine nosio je dres Teleoptika.

U dresu Mačve u novoj sezoni nastupaće i mladi defanzivac Partizana, Nikola Dukić. U protekle tri godine Dukić je igrao za italijanski klub Kievo u Veroni.
Novajlija Šapčana je i bočni napadač, Stefan Ilić koji je do sada nosio dres Partizana i FK „Teleoptik“.
Bočni napadač Marko Jeremić u šabačku Mačvu dolazi iz FK „Bežanija“. Karijeru je započeo u Sinđeliću, a u proteklim godinama igrao je za IMT, ČSK Čelarevo, Hajduk, Šumadiju i druge klubove.

Među novajlijama nalazi se i defanzivac, dvadesetčetvorogodišnji Nikola Kovačević. Igrao je za letonski Spartaks, a superligaško iskustvo stekao je u subotičkom Spartaku, niškom Radničkom i Vojvodini. U šabački superligaš dolazi iz surduličkog Radnika.