Šabačka Mačva sutra gostuje Partizanu
U okviru 03. kola Linglong Tire Super lige Srbije, fudbaleri Mačve sutra gostuju ekipi Partizana. Utakmica se igra od 20 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport. Šef struke crveno-crnih, Darko Tešović i pred ovu utakmicu ima ista očekivanja i kako navodi ukoliko nije moguće pobediti, važno je ne izgubiti utakmicu.

„O Partizanu ne treba mnogo pričati. Veliki klub, dobra ekipa, svesni smo da je pred nama težak meč, ali mi smo spremni i mogu reći da igrači jedva čekaju utakmicu. To je vrlo lep i afirmativan susret i za klub i za igrače. Sigurno nećemo ići da se branimo, napašćemo koliko nam protivnik dozvoli. Očekuje nas dobar teren, imamo iskustvo od ranijih utakmica protiv Partizana, prisutni su motiv i vera u ono što radimo, tako da verujem da će sutrašnja utakmica imati kvalitet. Par igrača nije spremno, ali ostali predano rade jer su svesni da nam svaki bod treba. Protivnik je nebitan, važno je samo da sabiramo bodove.“

Sutrašnji susret po odluci nadležnih, na stadionu u Humskoj biće odigran bez prisustva publike. Crno-beli su sezonu otvorili pobedom, a drugi meč je odložen zbog nastupa u evropskim kvalifikacijama, dok su fudbaleri Mačve u prva dva kola zabeležili jedan poraz i jedan remi. Direktan televizijski prenos obezbeđen je na prvom programu TV Arena sport, od 20:00 časova.
pr Ana Acan