Šabačka Mačva u subotu dočekuje Radnik iz Surdulice
U okviru 07.kola Linglong Super lige Srbije, šabačka Mačva u subotu, 31.avgusta dočekuje ekipu Radnika iz Surdulice. Utakmica se igra od 20 časova.

Bez obzira što mesto šefa stručnog štaba crveno-crnih još uvek nije popunjeno, fudbaleri Mačve su proteklih dana intenzivno radili na pripremi za naredni meč u koji ulaze sa velikim optimizmom. Pomoćni trener Marko Mićović kaže da su igrači potpuno spremni da u subotu pred svojom publikom, od prvog do poslednjeg minuta daju svoj maksimum kako bi već od ovog kola počela nadoknada propuštenog u prethodnim utakmicama.
Marko Mićović, pomoćni trener FK "Mačva"

„Moram da istaknem da smo u proteklih nekoliko dana zaista intenzivno radili, momci su predano trenirali i očigledno je da žele da već od ove utakmice sa ekipom Radnika, izbore nove bodove. Želja i motiv su prisutni, detaljno smo analizirali protivnika, njihove prednosti i nedostatke i mogu reći da i fizički i psihički u meč ulazimo potpuno spremni. Svesni smo i da velika želja za bodovima može da donese kontraefekat, zato smo se dogovorili da u meč ne ulazimo ostrašćeni, već potpuno disciplinovani, skoncentrisani i mirni, sigurni u sve kvalitete koje kao ekipa, ali i pojedinačno Mačva poseduje. Radnik je jedna izuzetno čvrsta i dobro organizovana ekipa, a jedan od najvećih kvaliteta je njihova agresivnost u igri. Mi smo spremni da odgovorimo na njihovu igru, ali i da nametnemo našu. U prednosti smo jer smo sigurni u ogromnu podršku naših navijača, koji su i prethodnih sezona pokazali da su najbrojniji u teškim momentima, a mi se svi nadamo da ćemo uz pozitivnu energiju naše publike, napokon zasijati u sjaju po kojem je Mačva i prepoznatljiva u fudbalskoj javnosti.“

Blagajne na dan utakmice sa radom počinju u 18 časova, kada se otvaraju i kapije stadiona Mačve.
pr Ana Acan