Mačva u nedelju gostuje ekipi TSC
Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze ovog vikenda nastavlja se prvenstvo u domaćem šampionatu. U okviru 08.kola Linglong Super lige Srbije, šabačka Mačva gostuje ekipi TSC-a. Utakmica se igra u nedelju, 15.septembra od 19 časova u Senti.

Novi šef struke crveno-crnih, Dragan Aničić sa svojim pomoćnicima ovih dana obavlja sve što je neophodno da se Šapčani što bolje pripreme za težak susret sa trenutnim liderom superligaške tabele.

„Moramo što pre da napravimo igru koja će doneti rezultat. Prvi protivnik ekipa TSC-a je veoma težak, možda i do sada najprijatnije iznenađenje u ovoj sezoni. Ekipa koja ima sve ono što treba da poseduje jedan superligaš, organizaciono su dobri, sa odličnim trening centrom, finansijski su stabilni, imaju iskusnu ekipu, a što je i najvažnije imaju dobre ove propratne elemente koji su jako bitni u fudbalu, a to je korektno suđenje na svakoj utakmici. TSC je klub koji u svakom pogledu pokazuje kako treba da se radi. Jako poštujem protivnika, a mi ćemo dati sve od sebe da iz Sente donesemo povoljan rezultat i da se pomerimo sa mesta na tabeli koje trenutno nije nimalo sjajno.“