Šabačka Mačva sutra gostuje ekipi Voždovca
Nakon dvonedeljne reprezentativne pauze, Šapčani sutra nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu. U okviru 12.kola Super lige Srbije, fudbaleri Mačve sutra će odmeriti snage sa ekipom Voždovca. Utakmica se igra od 18 časova.

U najavi kola pred sutrašnji meč, šef struke crveno-crnih Dragan Aničić očekuje da će rezultat biti povoljan samo ukoliko igrači daju svoj maksimum, jer su svi svesni važnosti svakog novog meča i prevazilaženja rezultatske krize. „Sam podatak da je Voždovac u poslednje dve utakmice pobedio Vojvodinu i Partizan govori da nas očekuje težak posao. Sigurno da je ovo veliki izazov za moje igrače i da ćemo morati da damo 100 posto trenutnih mogućnosti da bi izborili dobar rezultat. Uveren sam da ćemo se u tom slučaju radovati posle utakmice.“

Pauzu u prvenstvu Šapčani su iskoristili za poboljšanje svih segmenata u igri koji po mišljenju šefa struke Dragana Aničića nisu dobro funkcionisali, ali i dobru analizu protivnika. Svaka ekipa u ligi ima svoje dobre ali i slabije strane, pa će tako i u sutrašnjem meču crveno-crni pokušati da iskoriste svoje šanse i izbore povoljan rezultat u borbi za izuzetno važne bodove.
pr Ana Acan