Mačva u sredu gostuje Spartaku u Subotici
U okviru 14.kola Linglong Super lige Srbije, šabačka Mačva gostuje ekipi Spartaka u Subotici. Utakmica se igra u sredu, 30.oktobra od 18 časova. U prethodnim sezonama, utakmice u Subotici su uvek bile neizvesne, pa tako i u ovoj, šef struke crveno-crnih, Dragan Aničić očekuje kvalitetnu igru i nada se uspešnijoj realizaciji šansi koje su u velikom broju obeležile nekoliko poslednjih mečeva.

„Ekipa Spartaka u svojim redovima ima iskusne igrače – Obradovića, Otaševića i Denkovića, kao i talentovane Srećkovića, Tekijaškog i Tufegdžića, što za nas sigurno predstavlja veliki izazov. Nadam se da ćemo na ovoj utakmici konačno prestati da pogađamo stative i prečke i da će igra koja je iz utakmice u utakmicu sve bolja, konačno dobiti na težini osvajanjem bodova.“

Nakon ovog susreta, fudbalere Mačve očekuju dve utakmice na domaćem terenu sa ekipama iz vrha tabele. Šapčani će najpre dočekati ekipu Čukaričkog, a potom i ekipu Vojvodine, dok će 17.kolo kada gostuju ekipi Inđije biti odigrano nakon dvonedeljne reprezentativne pauze, 23.novembra.
pr Ana Acan