Mačva u Subotici bez bodova
Utakmica 14.kola Linglong Super lige Srbije između domaćeg Spartaka I gostujuće Mačve završena je rezultatom 3:1 (2:1). Golove za Spartak postigao je Nemanja Obradović u 11. i 17.minutu i Damjan Gojkov u 93.min, dok je mrežu Spartaka zatresao Miloš Adamović iz penala u 19.minutu susreta.

Dragan Aničić: Utakmice koje igramo u Subotici su kao preslikane, mi igramo domaćin pobedi. Dva gola smo primili u prvih 15 minuta, prvi iz penala koji ne zaslužuje komentar, drugi autogol. Brzo smo se vratili u život, smanjili na 2:1 i do kraja utakmice diktirali tempo, stvarali šanse i promašivali ih i na kraju umesto da izjednačimo u poslednjim sekundama, kada smo svim snagama pokušavali da dođemo do zasluženog izjednačenja primimo gol iz kontranapada. U seriji smo utakmica protiv ekipa koje su realno kvalitetnije od nas, ali nam i na ovoj, kao i na nekoliko prethodnih malo fali da dođemo do pozitivnog rezultata. Znamo šta nam fail, ali na žalost ne možemo da reagujemo adekvatno.”

Mačva: Puletić (g), Pejović (k), Tošić (Marić od 46.min.), Ivić, Jovanović, Ašćerić, Mijailović (Jevtić od 61.min), Adamović, Kovačević, Marinković (Marković od 73.min) I Milosavljević.

Spartak: Dokić (g), Tekijaški (k), Srećković (Gojkov od 68.min), Šormaz (Leal od 46.min), Vidaković, Cucin, Obradović, Tufegdžić (Ivančević od 89.min), Urošević, Marčić I Otašević. Crveni karton: Luka Cucin (žuti 18. i 86.min)

U narednom, 15.kolu Linglong Super lige Srbije, Šapčani dočekuju ekipu Čukaričkog. Utakmica se igra u nedelju, 03.novembra od 15 časova.
pr Ana Acan