Šabačka Mačva završila takmičenje u Kupu
Utakmica osmine finala Kupa Srbije između ekipe Crvene zvezde i šabačke Mačve završena je minimalnom pobedom crveno-belih 1:0 (0:0). Strelac jedinog gola na meču bio je Boaći, koji se pogotkom u 66.minutu susreta iskupio navijačima za promašen penal u 59.minutu.

Dragan Aničić: „Mislim da smo pružili jak otpor Crvenoj zvezdi i da smo imali malo sreće u pojedinim situacijama mogli smo utakmicu da učinimo jos neizvesnijom. Sve čestitke momcima na igri i borbenosti. I ova utakmica je bila preslikana kao mnoge do sada. Igramo dobro, agresivno pravimo šanse bez obzira na to ko nam je protivnik, ali ne realizujemo ih i zbog toga smo i večeras izgubili i zato i u prvenstvu imamo bodova koliko imamo.“

Crvena zvezda: Popović (g), Gobeljić (k), Degenek, Babić, Gajić - Vulić, Kanjas - Simić (od 80. Jevtović), Nikolić (od 60. Marin), Van la Para (od 60. Vukanović) - Boaći.
Mačva: Puletić (g), Pejović (k), Jovanović, Jevtić, Ašćerić (od 90. Trimanović) Vujasin, Marković, Mijailović, Dukić, Ilić (od 76. Stefanović) Božić (od 79. Čermelj).

Fudbaleri Mačve ovog vikenda nastavljaju takmičenje u domaćem šampionatu gostovanjem ekipi Inđije. Utakmica se igra u nedelju, 24. novembra od 13 sati.
pr Ana Acan