Podela bodova u Inđiji
U utakmici 17.kola Linglong Super lige Srbije, domaćin - ekipa Inđije I šabačka Mačva su podelili bodove. U susretu I pored brojnih šansi na obe strane, mreže su ostale mirne. Poslednjih 20 minuta meča, Šapčani su igrali sa igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona, teren napustio Miloš Adamović. Crveno-crni koji su u ovaj meč ušli bez nekoliko standardnih igrača, ipak su uspeli da sačuvaju svoj gol i izbore bod.

Dragan Aničić: Čestitke mojim momcima koji su ponovili igru kao protiv Zvezde disciplinovano, agresivno i bod je na kraju bio nagrada za uloženi trud. Da je realizacija bila kao što nije, prošli bi i bolje, ali ovo je realan rezultat po viđenom na terenu.

Inđija: Preković (g), Josović, Janković (Bastajić od 59.min), Banjac (Jovanović od 80.min), Vidić, Rogač, Milosavljev (Ilić od 65.min), Dimitrijević, Bosančić (k), Ilić, Bjeličić. Žuti kartoni: Bjeličić 03, Dimitrijević 85.min.

Mačva: Puletić (g), Pejović (k), Dukić, Jovanović, Mijailović, Jevtić, Marković, Adamović, Vujasin (Božić od 76.min), Ilić (Milosavljević od 55.min) i Ašćerić (Šušnjar od 81.min). Žuti kartoni: Jevtić 11.min Crveni karton: Adamović (žuti 66. i 71.min)

U narednom, 18. kolu, fudbaleri Mačve dočekuju ekipu Partizana. Utakmica se igra u nedelju, 01.decembra od 15 časova.
pr Ana Acan