Remi u Surdulici, Radniku i Mačvi po bod
U utakmici 22.kola Linglong Tire Super lige Srbije u Surdulici nije bilo pobednika. Domaći Radnik i Mačva završili su meč rezultatom 2:2 (0:0), a u listu strelaca upisali su se Branislav Marković i Miloš Adamović, dok su za domaćine golove postigli Milan Makarić i Zoran Danoski.

Sva četiri gola na večerašnjem meču postignuta su u drugom delu igre. Do vođstva je najpre došla ekipa Mačve golom Branislava Markovića u 57.minutu, međutim nakon dva minuta do izjednačenja Radnik dovodi pogodak Makarića, koji uspeva da zatrese mrežu crveno-crnih u 59.minutu. U nastavku meča, Danoski golom u 67.minutu domaćinu donosi prednost od 2:1, ali Miloš Adamović u 80.minutu postavlja nerešen rezultat koji fudbaleri Radnika do kraja meča nisu uspeli da promene.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić ističe da s obzirom na uslove u kojima su fudbaleri Mačve igrali, ovaj bod je veliki kao da je osvojeno šest. „Svaka čast momcima šta su sve izdržali. Ne mogu da komentarišem utakmicu, jer da bih komentarisao potrebno je da imamo bar koliko-toliko neke uslove za igru, a mi ih nismo imali uopšte i zato je ovaj bod veliki kao da smo uzeli šest.“

Radnik: Vasiljević (g), Stojanović, Đorđević, Kričak, Marković, Mitošević, Jović, Makarić, Tomić, Danoski (Islamović od 78.min) i Pavlov (Georgiev od 87.min). Žuti kartoni: Mitošević 61.min i Marković 89.min.

Mačva: Živković (g), Pejović (k), Tošić, Ivić (Obrovac od 79.min), Jovanović, Marković, M.Mijailović, Dukić (Stanojević od 73.min), Zukanović, Adamović i Božić (Milinković od 68.min). Žuti kartoni: Božić 20, Tošić 66, Mijailović 74 i Jovanović 84.min.

Naredno, 23.kolo fudbalere Mačve očekuje u sredu, 26.februara kada na svom terenu dočekuju ekipu TSC-a. Utakmica se igra od 18 časova.
pr Ana Acan