Utakmica Mačva - Voždovac pod posebnim merama zaštite i epidemiološkim okolnostima
Poštovane kolege novinari, zbog trenutne epidemiološke situacije sa koronavirusom koja još uvek nije u potpunosti stabilna, izveštavanje sa utakmice 27.kola Super lige Srbije između Mačve i ekipe Voždovca, u nedelju od 19:30h u Šapcu, po preporukama Fudbalskog saveza Srbije mora biti organizovano uz posebne mere prevencije i zaštite.

Najpre Vas molimo da svoje lične podatke (naziv redakcije, ime i prezime i broj lične karte/pasoša) dostavite na e-mail adresu ana.acan@gmail.com ili pr@fkmacva.com. Broj mesta u press loži za novinare i snimatelje, kao i broj fotoreportera na terenu je posebno određen zbog epidemiološke situacije.

Takođe, važna informacija je i da ste u obavezi da tokom boravka na stadionu imate zaštitnu masku i da poštujete fizičku distancu. Zbog specifičnih uslova u kojima će biti organizovana utakmica, broj akreditacija je ograničen. Izjave trenera ili igrača imaće mogućnost, pod posebnim merama zaštite da snimi samo ekipa TV Arena sport koja će meč direktno prenositi. Sve navedene mere su u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika na ovom sportskom događaju i sprečavanja širenja virusa Kovid-19. Hvala na razumevanju.