Mačva u nedelju gostuje u Lučanima
U okviru 28.kola domaćeg šampionata, šabačka Mačva u nedelju gostuje u Lučanima ekipi Mladosti. Utakmica se igra od 17 časova, a direktan prenos ljubitelji fudbala mogu pratiti na Televiziji Arena sport.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić kaže da će u narednom meču priliku da se dokažu na tereni imati igrači koji nisu bili u sastavu na prošloj utakmici. "Kao što sam rekao i pre nastavka prvenstva, s obzirom da ove utakmice nemaju veliki rezultatski značaj i na ovoj utakmici kao i na prethodnoj probaćemo neke taktičke varijante i pružiti šansu grupi igrača koji nisu igrali na prošloj utakmici. Ekipa Mladosti je iskusna superligaška ekipa, favorit na svom terenu, ali u istoriji naših duela, uspevali smo u Lučanima i da ostanemo ne poraženi i da pobedimo. Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu i nadam se da će publika uživati.”

Nakon gotovo dva I po meseca, u susretima 28.kola Linglong Tire Super lige Srbije, na tribine se vraća i publika, a u poslednja dva meča u ovoj sezoni, Šapčani će odmeriti snage sa Spartakom u Šapcu i Čukaričkim u Beogradu.
Pr Ana Acan