Mačva u Lučanima bez bodova
Utakmica 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Lučanima, između domaće Mladosti i gostujuće Mačve, završena je rezultatom 2:1 (1:1). Pobedu domaćinima doneli su golovi Babića i Jovanovića u 13. i 69.minutu, dok je za ekipu Mačve pogodak postigao Petar Gigić u 24.minutu susreta.

U ovom meču u redovima crveno-crnih debitovali su mladi igrači Mačve, Branislav Knežević 2002. i Ognjen Mijailović 2003.godište, koji su svojim sjajnim nastupima i rezultatima u mlađim kategorijama izborili mesto u prvom timu.

Dragan Aničić: „Izvanredna utakmica, otvorena, sa puno šansi na obe strane. Mislim da su svi koji su gledali utakmicu mogli da uživaju u odličnom fudbalu. Nažalost nismo uspeli da realizujemo nekoliko odličnih šansi, ali na dobrom smo putu i ako u prelaznom roku angažujemo par igrača, ponovo će Mačva biti ona stara.“

Mladost: Knežević (g), Krajišnik, Jovanović (Radović od 90.min), Babić (Selenić od 46.min), Mićević, Bojović, Perović, Radivojević (Marković od 86.min), Kijevčanin (Ješić od 46.min), Milošević, Šatara. Žuti kartoni: Perović 41, Ješić 75, Bojović 80.min

Mačva: Živković (g), Pejović, Tošić, Ivić, Jovanović, Gigić (Zukanović od 90.min), Marković (Stanojević od 66.min), Mihajlović (O.Mijailović od 83.min), Mijailović, Adamović (Knežević od 72.min), Božić (Obrovac od 83.min). Žuti kartoni: Adamović 57, O.Mijailović 89.min.

U narednom, 29.kolu, Šapčani dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice, dok će u okviru poslednjeg kola u ovoj superligaškoj sezoni, odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog u Beogradu.
Pr Ana Acan