Mačva sutra dočekuje Spartak
Poslednju utakmicu na domaćem terenu u ovoj superligaškoj sezoni, Šapčani će odigrati sutra, kada u okviru 29.kola Linglong Tire Super lige Srbije, dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice. Utakmica se igra od 16 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić kaže da očekuju jednu mladu ekipa, koja igra izuzetno dobar fudbal, što su i pokazali u prethodnoj utakmici.
„Spartak je meni jedan od omiljenih klubova u ligi, jer gaji neki stil igre koji ja volim i forsira mlade igrače. Nadam se da će publika sutra imati priliku da gleda dobru utakmicu, kao što je bila prošle nedelje u Lučanima. U prethodnim duelima sa Spartakom bilo je uvek dosta golova, tako da očekujem isto i u ovom meču. Oni imaju odličan napad, koji predvodi Nikolić kao pozajmica Partizana, Srećković, tu je dosta mladih igrača, ako moram da izdvojim nekog onda je to Tekijaški, kojeg očekuje ako ne prelazak u neka od naša dva najveća kluba, onda sigurno inostrana karijera. Tako da nas čeka težak posao, ali momci mogu da odigraju ovu utakmicu rasterećeno, a i u ovom susretu šansu ćemo dati mladim igračima. Ova sezona nije bila ni malo prijatna za sve one koji vole Mačvu, ali pokušaćemo da sve okončamo bez problema i da se pripremamo za početak novog prvenstva.“

Na dan utakmice, blagajne sa radom počinju od 14 časova, kada se otvaraju i kapije stadiona Mačve.
pr Ana Acan