Mačva u subotu gostuje Čukaričkom
U poslednjem kolu Linglong Tire Super lige Srbije, Šapčani gostuju ekipi Čukaričkog u Beogradu. Utakmica se igra u subotu, 20.juna od 16 časova i 30 minuta uz direktan prenos na TV Arena sport.

Šef stručnog štaba, Dragan Aničić kaže da ih očekuje gostovanje ekipi koja je odličan spoj mladih i iskusnih igrača i favorit u meču. „Postoji floskula neka, da Čukarički gura mlade igrače, međutim u njihovim redovima je dosta i iskusnih starijih igrača kao što su Kajević, Puškarić, Ćirković i kada im dodate mlade talente, poput Tedića koji je već imao potpisan ugovor sa Mančester sitijem, znači da gostujemo ekipi koja je favorit u ovoj utakmici. Mi nakon ove utakmice podvlačimo crtu i ono što se dešavalo u ovoj sezoni, nadamo se da se više nikada neće dešavati u Šapcu. Iz svega su izvučene pouke. Kada stvari na samom početku nisu urađene kako treba, onda je jako teško kasnije vratiti situaciju u normalu. Prelazni rok sada mora da se odradi kvalitetno, jer u sledećoj sezoni ispada šest ekipa i od samog početka mora da se krene kako treba.“

Poslednjih nekoliko susreta nije imalo rezultatski značaj, jer je odlukom nadležnih usled epidemije kornavirusom, društvo superligaša za narednu sezonu već poznato. Tako su pojedini klubovi poslednje četiri utakmice iskoristili da šansu daju mladim igračima, a nakon kraćeg odmora, fudbalere očekuju pripreme za novu sezonu, koja startuje već krajem jula.
Pr Ana Acan