U susret novoj superligaškoj sezoni
Poštovani navijači, drage kolege novinari

Nova superligaška sezona startuje ovog vikenda, a zbog još uvek nestabilne epidemiološke situacije u našoj zemlji, utakmice domaćeg šampionata igraće se bez prisustva publike. Tokom odigravanja mečeva, po odluci Fudbalskog saveza Srbije i republičkog Štaba za vanredne situacije na stadionu može boraviti samo tačno određen broj službenih lica oba kluba, kao i predstavnika FSS i medija.

Molimo predstavnike medija zainteresovane za izveštavanje sa utakmice u Šapcu, koju će Mačva u okviru 01. kola Linglong Tire Super lige Srbije odigrati u subotu sa ekipom OFK „Bačka“ od 19:30 časova, da zahtev za akreditaciju (ime i prezime, broj lične karte/pasoša i naziv redakcije) proslede na e-mail pr@fkmacva.com ili ana.acan@gmail.com zaključno sa petkom, 31. julom. Napominjemo da je prisustvovanje meču dozvoljeno samo uz poštovanje preventivnih mera, nošenje zaštitnih maski i obezbeđivanje fizičke distance.

Zbog epidemiološke situacije, konferencija za novinare pred start sezone će izostati, ali svim predstavnicima medija najvažnije informacije iz tabora crveno-crnih, kao i očekivanja od nove sezone, biće dostupne na zvaničnom sajtu kluba i profilima na društveni mrežama tokom sutrašnjeg dana, koje možete preuzeti za potrebe izveštavanja i najavu utakmice.

Moramo svi pokazati odgovornost, kako bi se što pre stadioni u Srbiji ponovo ispunili ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu! Svim klubovima želimo uspešan nastup u prvenstvu. Budimo odgovorni, zaštitimo sebe i druge!

Vaša Mačva