Mačva u nedelju dočekuje Spartak
Ove nedelje Šapčani će na svom terenu u okviru 06. kola Linglong Tire Super lige Srbije, ugostiti ekipu Spartaka iz Subotice. Utakmica se igra od 20 časova, bez prisustva publike.

Šef struke šabačke Mačve, Dragan Aničić kaže da je Spartak na početku ove sezone pokazao kvalitet, pa će tako meč koji ih očekuje u nedelju biti još jedan pravi izazov.

“Ekipa Spartaka već dugi niz godina igra u istom sastavu, gotovo nepromenjenom. Prepoznatljivi su po čvrstom, organizovanom, brzom fudbalu, a evo I na početku ove sezone su pokazali kvalitet. Izgubili su samo od Crvene zvezde, a u ostalim utakmicama pokazali su izuzetno dobru igru. Mi imamo ogroman motiv jer su nas u prošloj utakmici Subotičani pobedili na našem terenu I taj meč je ja mislim bilo naše najgore izdanje od kako sam ja ovde trener. Pokušaćemo da ponovimo dobre stvari iz prethodnih mečeva, što se tiče igre vidi se napredak iz utakmice u utakmicu, a ono na čemu dosta radimo je popravljanje realizacije, jer samo od nje I zavisi rezultat. Tabela postoji samo za osvojene bodove I postignute golove. Nadam se da će nas na ovoj utakmici pogledati malo I sreća, iako ja volim da kažem da sreću nečim treba I zaslužiti. Očekujem dobru, mušku utakmicu I da pokažemo sebe u najboljem izdanju.”

U prethodnih pet kola, gosti su uknjižili četiri pobede I jedan poraz, što im je donelo trenutno visoko mesto na superligaškoj tabeli, sa 12 bodova.
Pr Ana Acan