Mačva u ponedeljak dočekuje TSC
U okviru 08.kola Linglong Tire super lige Srbije, šabačka Mačva dočekuje ekipu TSC iz Bačke Topole. Utakmica se igra u ponedeljak, 21.septembra od 17:30 časova. Direktan prenos obezbeđen je na Televiziji Arena sport.

Šef stručnog štaba FK Mačva, Dragan Aničić je čestitajući ekipi TSC-a na borbi prikazanoj u evropskom susretu, naveo da će fudbaleri Mačve dati sve od sebe da dođu do povoljnog rezultata, iako su gosti favoriti po mnogim parametrima.

Dragan Aničić: "TSC je imao tešku utakmicu u četvrtak i sigurno da im treba malo više vremena da se odmore, stoga je i meč po rasporedu u ponedeljak. Ja moram prvo da čestitam fudbalerima TSC-a na izvanrednoj utakmci i mogu da kažem da odavno nisam gledao meč sa toliko golova. Da igrate 6:6, to je stvarno retkost. Mi smo se spremali kao i za svaku utakmicu, pokušaćemo da iskoristimo neke stvari koje nisu dobre u igri TSC-a i da probamo one dobre da neutrališemo, kako bi ostvarili povoljan rezultat. Za nas je svaki bod jako bitan, na kraju će se ispostaviti i da je svaki gol jako bitan u ovoj ligi kakva je sada. Sa toliko ekipa koliko ispada ove sezone, moramo obratiti pažnju i na te stvari i sigruno je da bi za nas bio veliki uspeh da pobedimo. Daćemo sve od sebe. Pešić je još uvek povređen, ali ima igrača koji su se dobro pokazali i u Novom Sadu i nadomestili njegov nedostatak. Atmosfera u ekipi je dobra i sve to daje jednu dozu samopouzdanja i nadamo se najboljem u ponedeljak, iako su oni favoriti u narednom meču po svim parametrima.“

Nakon sedam odigranih kola u domaćem šampinatu, ekipa TSC-a nalazi se na 12. mestu superligaške tabele sa osvojenih osam bodova, dok Šapčani trenutno sa pet bodova zauzimaju 16.poziciju.
Pr Ana Acan