Mačva sutra gostuje Čukaričkom
U okviru 09.kola Super lige Srbije, šabačka Mačva gostuje ekipi Čukaričkog. Utakmica se igra sutra od 16 časova, uz multiprenos na TV Arena sport.
Šef stručnog štaba crveno-crnih, Dragan Aničić nada se da će već u strašnjem meču popraviti utisak iz prošle utakmice i pružiti kvalitetnu igru na terenu.

„Nakon utakmice sa TSC-om, meni je bilo jako teško. Radili smo cele ove nedelje na svemu što nije bilo dobro. Imamo ozbiljnog protivnika, ekipu Čukaričkog - klub koji je jako dobro organizovan, ulaže velika finansijska sredstva, ima odlično organizovanu omladinsku školu. U ekipi Čukaričkog nalazi se veliki broj jako iskusnih igrača - Puškarić, Docić, Kajević, Ćirković i mladih reprezentativaca kao što su Petrović, Savić, Lukić uz sve to igrači koje dovode Birmančević i Pantić koji su igrali u Partizanu, samo po sebi govori kakva su ekipa. Mi imamo jedan dobar motiv, posle onakve igre najlakše je okrenuti se i otići i pobeći od svih problema. Ja nisam takav, volim da se suočim sa problemima, za mene je to izazov da probamo da napravimo nešto. Nismo mnogo zaostali sa ekipama koje se bore za opstanak i ako u narednim utakmicama sa ekipama sa kojima možemo da igramo napravimo neki model igre, možemo se nadati najboljem. U sutrašnjoj utakmici potrudićemo se da budmo mnogo agresivniji, da više trčimo, da se više zalažemo.“

Nakon osam odigranih kola šest ekipa u donjem delu tabele nema velike bodovne razlike, ali i klubovi koji zauzimaju 14, 13. i 12. mesto superligaške tabele imaju samo tri boda više od ekipa na 15. i 16. poziciji, što donosi mnogo izazova i neizvesnosti u narednim prvenstvenim kolima.
Pr Ana Acan