Mačva u subotu dočekuje Voždovac
U okviru 10.kola domaćeg šampionata, šabačka Mačva će u subotu odigrati meč sa ekipom Voždovca. Utakmica u Šapcu počinje u 16 časova, a multiprenos je obezbeđen na programu TV Arena sport.

Šef struke crveno-crnih Dragan Aničić naglašava da nije prijatno biti poslednji na tabeli, ali sve ekipe koje se bore za opstanak bodovno su jako blizu i zato i u naredni susret Mačva ulazi sa velikim optimizmom i željom da se izbori za važne bodove.

„Ja sam u poslednje vreme dosta pričao o problemima koje imamo i odlučio sam da više ne pričam o njima jer nema svrhe. U ovom trneutku situacija na tabeli nije sjajna, ali bodovno sve ekipe koje se bore za opstanak su tu sa razlikom od nekoliko bodova. Nikome nije prijatno što smo poslednji na tabeli, ali potrudićemo se da u što kraćem periodu se izvučemo i dođemo do plasmana koji nama odgovara. Očekuje nas teška utakmica, jer Voždovac koji je u prošlom kolu Radničkom iz Niša dao pet golova sigurno je da ima kvalitet. Tu su neki igrači koje sam ja letos želeo da dovedem u Mačvu, Putinčanin, Gajić i Đorić, ali eto nismo uspeli u tome. Bez obzira na sve, igramo na domaćem na terenu i jako mi je žao što publika još uvek ne može da boravi na tribinama. Potrudićemo se da na ovom meču pokažemo nešto što nas nije krasilo na prethodne dve utakmice i da pokušamo da zabeležimo pobedu.“
Pr Ana Acan