Mačva u nedelju dočekuje Napredak
U okviru 12. Kola Linglong Tire Super lige Srbije, šabačka Mačva dočekuje ekipu Napretka iz Kruševca. Utakmica se igra u nedelju, 25. oktobra od 16 časova, a multiprenos obezbeđen je na TV Arena sport.

Šef struke, Dragan Aničić kaže da je naredni protivnik klub velike tradicije, a s obzirom na činjenicu da imaju odličan igrački kadar i da su finansijski stabilni, čudi njihov trenutni plasman. „Napredak je samo u poslednjih nekoliko dana angažovao Milunovića, Marjanovića i Lukića - sve iskusne i proverene igrače sa inernacionalnom karijerom. Ako tu dodamo Kostića, Mijića, Lekovića i golmana Ostojića.....svako ko prati fudbal zna koliko su to kvalitetni igrači. Bez obzira na to, mi smo u poslednje dve utakmice pokazali da možemo da igramo kvalitetno i na ovoj ćemo uprkos svim problemima koji nam znatno otežavaju rad, dati sve od sebe i nadam se zabeležiti povoljan rezultat.“
Ekipa Napretka trenutno zauzima 18. poziciju na superligaškoj tabeli sa šest bodova, dok Mačva na svom kontu ima bod manje.
Pr Ana Acan