Mačva sutra gostuje u Čelarevu ekipi Mladost GAT
U okviru poslednjeg, 15.kola jesenjeg dela prvenstva Prve lige Srbije, šabački crveno-crni sutra gostuju u Čelarevu, protiv novosadske ekipe Mladost GAT.

Mačva u ovaj susret ulazi sa 28 bodova na svom kontu, nalazi se na 2.mestu sa 8 pobeda, 4 remija i 2 poraza, uz gol razliku 18:12, u poslednjem odigranom susretu zabeležila je nerešen rezultat 1:1 kući protiv IMT-a.

Domaćin je do sada zabeležio 8 pobeda, 3 nerešena rezultata i 2 poraza, u prethodnom kolu nije odigrao utakmicu u Žarkovu zbog bolesti igrača i trenutno zauzima 3.mesto na tabeli, sa 27 bodova, gol razlikom 15:8 i jednom odigranom utakmicom manje.

Savo Arambašić, napadač crveno-crnih, u prethodna dva kola strelac dva gola za Šapčane, očekuje dobru igru svoje ekipe i pozitivan rezultat:

-"Prezadovoljan sam jer mi je krenulo nabolje posle oporavka od Kovida, postigao sam dva gola na dve poslednje utakmice i ne želim na tome da stanem, nadam se da ću već sutra nastaviti golgetersku seriju. Kao da je pauza prouzrokovana koronom pozitivno uticala na mene, na psihičkom planu sam se stabilizovao i krenulo mi, valjda će sad da ide sve kako treba. Bez kurtoazije, izuzetno sam oduševljen onim što se dešava u Mačvi, pre svega stručni rad, dobre i kvalitetne kolege, dobra atmosfera i odlični rezultati kojima se niko nije nadao a koji su zasluženi jer su stečeni radom. Sutra je mnogo bitna utakmica, Mladost nije slučajno u vrhu tabele, ovo je sigurno jedan od odlučujućih mečeva koji otvaraju vrata daljoj borbi a može da bude i presudan kad se na kraju bude sabiralo ko će u viši rang. Mačva nije opterećena rezultatima ali će pokušati da pobedi, igra se na neutralnom terenu u Čelarevu, što je mala olakšica za nas, obzirom da neće biti neke velike podrške sa tribina za domaćina ali je Mladost naučila da igra na neutralnom terenu. Nadam se da ćemo polusezonu koja se sutra završava, okončati na najbolji način, što bi bio sigurno veliki uspeh", rekao je Savo Arambašić.

Utakmica se igra u ponedeljak, 01.novembra 2021.godine od 13,00 časova u Čelarevu, na stadionu FK ČSK Pivara.

PR FK Mačva Zoran Divljaković