ŽAL ZA TRI BODA PROTIV RADNIČKOG NBG
Šef stručnog štaba Ivan Kurtušić posle današnjeg gostovanja ekipi novobeogradskog Radničkog, rekao nam je sledeće:

" Utakmica čvrsta, tvrda, kakvu smo i očekivali, sa jako malo fudbala, po lošem terenu, gde je u tim uslovima utakmica uglavnom išla u ritam prekida i gužvi u 16 m i agresivnog protivnika. Otvorili smo je dobro, poveli 1:0 i imali još par situacija da utakmicu rešimo prvo poluvreme i povedemo 2:0. Drugo poluvreme smo dali gol za 2:0 u 50.min., gde bi utakmica bila rešena, ali je gol poništen zbog navodne offside situacije, gde svi ljudi koji su gledali prenos utakmice na Youtube kažu da nema govora o offside situaciji i da je gol regularan. Greške su sastavni deo fudbala i desavaju se svima ali bez obzira na tu situaciju, imali smo i stativu gde nam je falilo i malo sreće, da prelomimo utakmicu u našu korist. Kako to obično bude, usledila je kazna i primamo gol posle aut situacije i evro-gola iz voleja Nuredinija.

Nemamo vremena da žalimo za izgubljena dva boda danas u Beogradu, jer nas čeka sledeći izazov u Šapcu, dolazi nam Dubočica. Morali smo i pored svega dobrog prikazanog danas da budemo sa još više energije drugo poluvreme utakmice i sa još vise karaktera da odigramo ovu utakmicu generalno da bi uzeli ceo plen.

Okrećemo se utakmici sa Dubočicom i spremamo se za nju, gde imamo imperativ pobede, kao i svaku utakmicu do sada ići ćemo na 3 boda. Momci su dali neki svoj maximum danas i nemamo im šta zameriti. Liga je takva, ujednačena, gde svako svakog može da pobedi i definitivno se ponovo pokazalo da pobede u ovoj ligi donosi samo pristup gde svaki igrač u timu mora da pruzi 110 % svojih mogućnosti tog dana" - rekao je Kurtušić.