POČETAK PROLEĆNE SEZONE - MAČVA IGRA ZA BODOVE I FIĆIN KORAK
FK Mačva danas je održala konferenciju za medije i tom prilikom najavila Prvenstvenu utakmicu 21.kola Mozzart Bet Prve lige Srbije.
Utakmica se igra u subotu 24.februara na stadionu FK Mačva od 16 časova kada ekipa FK Mačve dočekuje ekipu OFK Vršac.

O spremnosti igrača, atmosferi u klubu, očekivanjima za dalji plasman u play off danas su govorili Nemanja Glušica, šef stručnog štaba, Igor Ristivojević, kapiten FK Mačva i Pavle Radunović, napadač FK Mačva.

"Rivala poštujemo, ali su cilj tri boda. Iza nas je šest nedelja napornog rada. Atmosfera je odlična, igrači su bili za primer zalaganjem i verujem da će to odmah dati rezultate.Posle dužeg vremena ulazimo u takmičenja sa odličnom formom. U svojoj kući na svom terenu, u svom gradu, kao ekipa imamo obavezu da pobedimo", poručio je Nemanja Glušica, šef stručnog štaba FK Mačva.


Nemanja Glušica, šef stručnog štaba FK Mačva



Igor Ristivojević, kapiten FK Mačva izrazio je zadovoljstvo atmosferom u klubu pred prvenstvenu utakmicu.

"Atmosfera u klubu je odlična, raduje me da kao kapiten mogu dati svoj doprinos ekipi. Spremni smo za utakmicu i jedva čekamo subotu i izlazak na teren. Idemo na pobedu i obom prilikom pozivamo navijače i publiku da dođu u što većem broju i pomognu nam da budemo u play off u.", poručio je Ristivojević.

Napadač FK Mačve nakon oporavka od povrede postigao je nekoliko golova u pripremnom periodu.

"Mnogo mi je drago što sam postigao gol na generalnoj probi prošle subote. Nadam se da ću tako nastaviti u sezoni i dati što više golova, kako bih pomogao svom timu da ostvarimo dobre rezultate u narednom periodu.
Lep gest od našeg kluba da ova utakmica bude humanitarnog karaktera i ovom prilikom pozivam navijače Mačve da dođu u subotu i podrže nas i pomognu Fići" , kazao je Radunović.

Igor Ristivojević, kapiten FK Mačva ( levo) i
Pavle Radunović, napadač FK Mačva( desno)


U subotu FK Mačva igra utakmicu humanitarnog karaktera i sva sredstva od prodaje ulaznica tog dana biće opredeljena za pomoć našem sugrađaninu, šestogodišnjem dečaku iz Šapca, Filipu Stanojeviću, korisniku Fondacije budi human sa ciljem da se obezbede sredstva za njegovo lečenje.
Prvotimci FK Mačva iskoristili su priliku da pozovu naše sugrađane i navijače FK Mačva da se odazovu pozivu i bodre naše fudbalere i tom prilikom pokažu svoju humanost.



Zato u subotu svi na stadion .
Mačva igra za Fiću.