MAČVA U PLAY OFF-U!
Mačva u Play off-u!

Utakmica poslednjeg kola regularnog dela takmičenja Mozzart Bet Prve lige Srbije, završena je rezultatom FK MAČVA : OFK BEOGRAD 1 : 1 .


Romantičari su poveli u 13. minuti golom Dejana Gregorijevića ali je Sani Abdullahi izjednačio rezultat na samom kraju utakmice 90 + 2 '.


Mačva je zauzela 7. mesto na tabeli sa 42 osvojena boda.



Pred blizu 3.000 navijača fudbaleri Mačve su izborili plasman u plej-of fazu takmičenja. U poslednjem kolu regularnog dela prvenstva sa liderom OFK Beogradom Šapčani su podelili bodove i rezultatom 1:1 (0:1) uspeli da zauzmu mesto u društvu osam najbojih prvoligaških klubova.


Gosti su najpre ostvarili prednost pogotkom Dejana Georgijevića u 13. minutu, a nakon nekoliko propuštenih izglednih šansi, crveno-crni su u nadoknadi vremena uspeli da izjednače rezultat golom Sanija Abdulahija.



Šabačka publika je prepoznala značaj današnjeg susreta, pa su se na biletarnicama stadiona Mačve zabeležili redovi za kupovinu ulaznice nekoliko sati pred početak meča. Uspeli su crveno-crni da opravdaju poverenje brojnih navijača i da odole pritisku sjajne ekipe OFK Beograd.




Konkurent za plej-of GFK Dubočica poražena je od Jedinstva u Ubu, dok su Grafičar i Radnički iz Sremske Mitrovice takođe nerešenim rezultatima ostvarili plasman u plej-of.



Među osam najboljih ekipa nalaze se OFK Beograd, Jedinstvo, Tekstilac, Smederevo, Inđija, Radnički (SM), Mačva i Grafičar.