Mačva sutra gostuje Radniku u Surdulici
Utakmicu 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije, fudbaleri Mačve odigraće sutra sa ekipom Radnika u Surdulici. Meč počinje u 16 časova. Dobar start pred domaćom publikom i pobeda Mačve na prolećnoj premijeri, uneli su dodatnu pozitivnu energiju u redove crveno-crnih, kojima je imperativ opstanak u superligaškom društvu i približavanje ekipama koje je, sudeći po trenutnom bodovnom saldu, još uvek moguće stići. U prethodnim međusobnim superligaškim susretima i Mačva i Radnik imaju po tri pobede i jedan remi, tako da uzimanje bodova u Surdulici za crveno-crne ne predstavlja nemoguć cilj.

Dragan Aničić: „Dobro je da smo sa pobedom ušli u nastavak prvenstva, a ono što nam trenutno zadaje problem su povrede nekoliko igrača. Gigić ima povredu lakta, Mihajlović i Šušnjar nisu još uvek sa nama zbog povreda, Ristivojević zbog kartona nema pravo nastupa na sutrašnjem meču, međutim bez obzira na sve ovo, zadatak momaka koji budu izašli na teren se zna, to su momci koji vredno rade i čekaju svoju šansu. Ovo je prilika koju će iskoristiti da me ubede da mogu da igraju od početka i budu od koristi ekipi.“

Šapčani se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu superligaške tabele, dok je domaćin sutrašnjeg meča, ekipa Radnika na 13. poziciji sa 19 bodova. Naredne sedmice fudbalere Mačve očekuje vanredno kolo, kada će već u sredu dočekati ekipu TSC-a.
pr Ana Acan