Remi u Novom Sadu, Proleteru i Mačvi po bod
Sa gostovanja u Novom Sadu ekipi Proletera, fudbaleri Mačve vraćaju se sa bodom više na svom kontu. U utakmici 07.kola domaćeg šampionata mreže su mirovale, a šanse za pogodak imale su obe ekipe.

Dragan Aničić: „Proleter je u većem delu utakmice diktirao tempo, imao posed, stvarao šanse, a mi smo iz nekih kontri imali prilike takođe da postignemo gol. Na kraju, mogao bih da budem i zadovoljan i nezadovoljan rezultatom. Nezadovoljan jer smo možda mogli da damo gol, ali i zadovoljstvo je prisutno na neki način, jer je i protivnik bio u prilici da postigne pogodak. Zbog borbenosti igrača obe ekipe, možda je i najpravedniji remi.“

Proleter: Petrić (g), Milošević, Leandro, Andrejević, Kovačević, Jovanović (Pejić 72), Kojić (Ilić 86), Knežević (Vesić 82), Babić, Živojinović, Mirosavljev (Galić 72). Žuti kartoni: Milošević 38, Babić 56.min. Crveni karton: Andrejević 90.min.

Mačva: Gordić (g), Pejović (k), Dabić, Ristivojević, Mijailović, Božić (Zukanović 63), Ivić, Marković (Dukić 90), Adamović, Obrovac, Ortiz. Žuti kartoni: Adamović 14, Zukanović 67, Marković 84, Ortiz 90.min.

U narednom, 08.kolu Linglong Tire Super lige Srbije, Šapčani dočekuju TSC iz Bačke Topole.
Pr Ana Acan