• Obeležena Mala Gospojina, Slava FK "Mačva"

  Obeležena Mala Gospojina, Slava FK "Mačva"

  Uprava FK "Mačva" danas je obeležila svoju Slavu, Rodjenje Presvete Bogorodice - Malu Gospojinu. Hvala svima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj dan. Svim građanima koji danas proslavaju ovaj praznik, želimo srećnu krsnu Slavu.

  21. sep 2015.

 • Šef stručnog štaba prvotimaca Predrag Rogan

  Šef stručnog štaba prvotimaca Predrag Rogan

  Fudbalski klub "Macva" juce je imenovao novog sefa strucnog staba prve ekipe, Predraga Rogana. U proteklom periodu, Rogan je bio rukovodilac omladinske skole fudbala beogradskog Rada, trener Spartaka, Zemuna i drugih klubova. Prvu prozivku, Rogan ce izvrsiti u ponedeljak, 6. jula.

  2. jul 2015.

 • Odložena utakmica u Užicu

  Odložena utakmica u Užicu

  Utakmica 20.kola Prve lige Srbije, po upravo donetoj odluci sudija, odlaze se zbog snega koji se zadrzao na terenu. Novi termin odigravanja utakmice bice naknadno saopsten.

  5. apr 2015.

 • Vlado Čapljić, šef stručnog štaba FK Mačva

  Vlado Čapljić, šef stručnog štaba FK Mačva

  Prvotimci Macve danas su dobili novog šefa stručnog štaba. Crveno crne predvodice dobro poznato fudbalsko ime, Vlado Čapljic, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare Fudbalskog kluba "Mačva". Na klupi Mačve, Vlado Čapljić biće već u subotu, kada u okviru 19. kola Prve lige Srbije, fudbaleri Mačve dočekuju Proleter...

  26. mar 2015.

 • Smena šefa stručnog štaba FK

  Smena šefa stručnog štaba FK

  Odlukom Upravnog odbora FK "Macva" danas je sporazumno raskinut ugovor sa šefom stručnog staba, Momom Raičevićem. U narednih nekoliko dana bice poznat novi trener prvotimaca Mačve.

  24. mar 2015.

 • POČINJE PROLEĆNI DEO PRVENSTVA !

  POČINJE PROLEĆNI DEO PRVENSTVA !

  Fudbaleri FK Mačva posle gotovo četiri meseca sutra (subota 14.03.2015.) u Borči igraju takmičarsku utakmicu . FK BSK je ex superligaš i sigurno će biti težak protivnik.Ovog proleća ekipu iz Borče čine mladi i talentovani igrači s područja Beograda, ali ekipa iz Šapca na put kreće rešena da napravi što bolji start...

  13. mar 2015.

 • stolice i na ISTOKU !

  stolice i na ISTOKU !

  Navijači FK Mačva imaće priliku da već ovog proleća uživaju u potpuno novom ambijentu. Vredno se radi da bi se postavile sve stolice na Istočnoj tribini.Danas je završen prvi segment...

  11. mar 2015.

 • odloženo 16 kolo Prve lige Srbije !

  odloženo 16 kolo Prve lige Srbije !

  Zbog obilnih padavina i nemogućih uslova za igru na terenima širom Srbije, Zajednica Prve lige Srbije odložila je 16 kolo za sedam dana.Utakmica u Borči između domaćeg FK"BSK" i FK"Mačva"Šabac igra se u subotu 14.03.2015.godine sa početkom u 14 h.

  7. mar 2015.

 • IVICA KRALJ PREDSEDNIK !

  IVICA KRALJ PREDSEDNIK !

  Na Skupštini FK Mačva, jednoglasno za Predsednika Upravnog odbora izabran je Ivica Kralj. Naš internacionalac i prekaljeni fudbalski reprezentativac, veliki prijatelj FK Mačva od danas je na čelu crveno crnih iz Šapca.Skupštinari kluba su prihvatili ostavku Milovana Stepandića dosadašnjeg predsednika i iskazali mu veliku zahvalnost za ogroman...

  11. jan 2015.

 • Vanredna Izborna Skupština !

  Vanredna Izborna Skupština !

  Posle ostavke na mesto Predsednika UO FK"Mačva" Milovana Stepandića,Predsednik Skupštine Kluba Dragojlo Lazić zakazao je Izbornu Skupštinu FK"Mačva" za nedelju 11.01.2015.godine, sa početkom u 12 časova.

  9. jan 2015.