FILIP PEJOVIĆ PREDSEDNIK FK MAČVA
Filip Pejović, novi je predsednik najstarijeg šabačkog fudbalskog kluba. On je izabran na današnjoj Skupštini kluba koja je održana u sali Sokolskog doma.

Nekadašnji kapiten Mačve, rekorder po broju odigranih utakmica u crveno-crnom dresu, dobio je jednoglasnu podršku 38 prisustnih delegata.

On će predvoditi Upravni odbor kluba u kome su još: Zdravko Ivanković, Aleksandar Kovačević, Miloš Šakan, Stevan Odavić, Radiša Ružić i Miloš Opanković. Svi oni su iz oblasti privrede.

U obraćanju, novoizabrani predsednik kluba Filip Pejović je rekao:
- "Fudbalski klub Mačva je deo mog života i čast mi je što sam posle igračke karijere i rada u stručnom štabu dobio priliku da vodim klub koji toliko volim. Mi smo jedan od najstarijih klubova u Srbiji i mesto Mačve je u Super ligi ali rezultatske uspehe treba da sledi i organizacioni napredak. Mačva mora da funkcioniše kao moderan klub i to je naš zadatak. Mačva će biti otvoren klub koji posluje domaćinski i da pametnom politikom nađe izlaz iz svih problema. Plan se sastoji od četiri tačke: reorganizacija, finansijska konsolidacija, infrastrukturna ulaganja i rezultatski napredak".

08/02/2024