• Startovale pripreme prvotimaca Mačve

  Startovale pripreme prvotimaca Mačve

  Prvotimci Fudbalskog kluba "Mačva" danas su stratovali sa pripremama za predstojeću fudbalsku sezonu Prve lige Srbije. Predsednik FK "Mačva" Ivica Kralj ističe da će klub u narednom periodu raditi na svim segmentima poslovanja. U prvom timu za sada su novajlije tri igrača - Marko Memedović iz Petrovca na Mlavi, Bojan Matić iz Loznice i Dejan...

  4. jul 2016.

 • Počelo odigravanje pripremnih utakmica

  Počelo odigravanje pripremnih utakmica

  Nakon pobede u prvoj pripremnoj utakmici sa ekipom Radnickog iz Obrenovca, rezultatom 1:3, fudbaleri Mačve su drugu prijateljsku utakmicu izgubili sa 0:1 od ekipe FK "Žarkovo". Naredna pripremna utakmica je 17. februara sa ekipom Loznice, nakon koje Šapčani odlaze na pripreme u Stanišiće. Poslednje dve nedelje priprema planirane su u Šapcu, u okviru kojih...

  13. feb 2016.

 • Počele pripreme prvotimaca Mačve

  Počele pripreme prvotimaca Mačve

  Pripreme prvotimaca Mačve za nastavak sezone u Srpskoj ligi Zapad su zvanično počele. I na dužoj pauzi, kako ističe šef stručnog štaba Predrag Rogan, igrači su imali odredjene zadatke, a uvodni treninzi održace se u Sportskom centru "Sanrajs". Pre odlaska na pripreme u Stanišiće, prvotimci Mačve će odigrati nekoliko...

  21. jan 2016.

 • nerešeno u Lazarevcu !

  nerešeno u Lazarevcu !

  fudbaleri Fk Mačva i Fk Kolubara po lepom i sunčanom vremenu odigrali su utakmicu koja nije imala pobednika. Šapčani su poveli golom Dobrašinovića , domaćini su ubrzo izjednačili posle greške odbrane gostiju.Ispostavilo se da je to bio i krajnji rezultat ove pripremne utakmice.

  24. feb 2015.

 • Pripreme u Stanišićima !

  Pripreme u Stanišićima !

  Stručni štab i fudbaleri FK Mačva , danas su otputovali za BjeljInu , gde će u sportskom centru Stanišić nastaviti zimske pripreme ..Veštački tereni i dobri uslovi za rad u ovim snežnim danima bili su dovoljan razlog da novo rukovodstvo kluba omogući optimalne uslove za rad svojim fudbalerima.

  10. feb 2015.

 • nerešeno i sa Jedinstvom Ub !

  nerešeno i sa Jedinstvom Ub !

  Mačva i Jedinstvo su danas odigrali trening utakmicu koja se završila rezultatom 1:1 (0:0). Fudbaleri Mačve došli su u vođstvo golom Ace Radovanovića.U samom finišu utakmice Jedinstvo je uspelo da izjednači.

  3. feb 2015.

 • bez golova u Stanišićima !

  bez golova u Stanišićima !

  Fudbaleri FK Mačva i FK Drina odigrali su trening utakmicu bez golova.Šapčani su sve vreme bili bolji protivnik , ali izostali su golovi.

  31. jan 2015.

 • Utakmica u Bjeljini !

  Utakmica u Bjeljini !

  Fudbaleri šabačke Mačve u petak 30.01.2015. godine sa početkom u 13 časova,odigraće prijateljsku utakmicu u Bjeljini-veštački teren u Stanišićima, sa FK"Drina"Veliki Zvornik.

  29. jan 2015.

 • poraz od Donjeg Srema !

  poraz od Donjeg Srema !

  u prvoj pripremnoj utakmici fudbaleri superligaša iz Pećinaca slavili su sa 3:0.Na terenu sa veštačkom travom i po izuzetno hladnom i vetrovitom vremenu, fudbaleri iz Srema su se bolje snašli od "gostiju" iz Šapca i zasluženo pobedili sa 3:0.Pojedini fudbaleri u šabačkom prvoligašu moraće mnogo više truda i znoja da ulože kako bi...

  26. jan 2015.

 • pripremna utakmica sa Donjim Sremom

  pripremna utakmica sa Donjim Sremom

  U subotu 24.01.2015.godine u Staroj Pazovi sa početkom u 12,45 h odigraće se prijateljska utakmica u sklopu zimskih priprema između superligaša FK Donji Srem i prvoligaša FK Mačva Šabac.

  22. jan 2015.